beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Bedste træningsudstyr til kvinder

Nu hvor efteråret er her, er der mange, der er kommet godt i gang med træning og hverdag igen. Der findes ikke noget mere motiverende end at have godt træningsudstyr, som kan bidrage til, at du ikke blot får en mere hyggelig træningsoplevelse, men at du også præsterer endnu bedre. Her har vi samlet en guide til de bedste produkter, du kan have blandt dit træningsudstyr, til studio eller hjemmetræning.

Træningsbånd i friske farver

Træningsbånd er et must i dit træningsudstyr. Resistance Bands er et godt supplement til dit træningsudstyr, da de er gode til at aktivere musklerne, som bidrager til en bedre træningssession. Disse passer perfekt til sessioner, hvor du skal træne hjemme og ikke mindst på træningsstudio. Ikke blot aktiverer de vigtige muskelgrupper, men de skaber også modstand. Vores træningsbånd findes i tre forskellige styrker, nemlig light, medium og heavy. Vi har også friske farver, der skiller sig ud og ser godt ud, når du træner.
Derudover har vi vores Active Hip Band, som er lidt tykkere og giver øget modstand. Disse bootybands er lavet i et tykt materiale for holdbarhed og komfort.

Armbånd - holder tingene sikkert

Med vores Pace Wristband holder du nemt og sikkert styr på nøgler og andre småting under træningssessionen. Dette er et praktisk armbånd med opbevaringslomme - et tilbehør, der kan gøre træningen lidt lettere, da du vil sikre dig, at dine personlige ejendele holdes sikkert.

Handsker til udendørstræning

Gode handsker er et must for aktive kvinder, der elsker at træne ude, og som vil holde hænderne varme. Vores Pace Vinterhandsker er perfekte for dig, der har brug for øget varme og beskyttelse under træningen - de er ideelle som de perfekte handsker til kvinder til skisesongen og generelt udendørstræning, når det er koldt udenfor. Materialet er strækbart og slidstærkt, og lader dig bruge touch-funktionen på din smartphone uden at tage handskerne af. Handskerne har et særligt silikonhåndtag, som gør, at ting ikke let glider af, som for eksempel din telefon eller et cykelstyr. Disse gode og flotte handsker til kvinder er lavet af 3M Thinsulate-isolering, der holder dig varm på de koldeste dage. Handskerne har praktisk velcro, som kan justeres, og designet gør, at de nemt kan trækkes af og opbevares. Disse gode, bløde og varme handsker er et must for kvinder, der skal på skitur til eksempelvis Hemsedal.

Taske og rygsæk - opbevaring af træningsudstyret

Med alt træningsudstyr har du brug for en god og rummelig taske eller rygsæk til at have alt oppi, når du er on-the-go eller på vej til træning og hjem igen. Hvis du har ledt efter en rummelig og stilfuld træningstaske, er du kommet til det rette sted. Vores træningstaske er robust og sporty, den bærer alt det, du behøver til træningen, og kan bruges til rejser. Her får du plads til alt det essentielle, du skal have med til træningen i en stilfuld, elegant og klassisk træningstaske. Dette er en træningstaske af god kvalitet; med et underlag, der beskytter mod fugt og snavs og flere lommer, der sørger for endnu mere plads til dine ting. Dette er en stor taske, der vil se godt ud hængende over din skulder.
Hvis du leder efter en rygsæk til at bruge til træningen, har vi den perfekte træningsrygsæk her i Famme, nemlig Ready Gym Sack. Den er funktionel og egner sig godt, når man skal have det vigtigste med til træning. Dette er en god træningsrygsæk, der er stilfuld og enkelt, med lynlåslomme på ydersiden. Denne praktiske træningsrygsæk ser sporty ud på alle, og her vil du effektivt få med dig alt, du behøver.
Tilbage til blog