Tights med lomme - hold-in,  høyt liv, på lår eller rygg

Bedste tights med lommer

Spekulerer du på, hvor du kan få fat i træningstights med lommer? Hos Famme har vi et godt udvalg af tights med lommer i mange forskellige stilarter. Vi ved alle, hvor irriterende det er at løbe med telefonen i hånden, fordi man ikke har noget sted at lægge den. Mange af os ender gerne med at lægge den i sports-BH'en, hvor den bliver gennemblødt af sved. Løsningen på dette problem er at købe en tights med lommer!

Nedenfor finder du nogle af vores favorit tights med lommer. Tag et kig på Fammes hjemmeside for endnu flere tights med lommer. Vi er sikre på, at du finder en, der falder i din smag!

Løbetights med lomme til mobil

Techna Tights er en enkel og stilfuld tights med to store og praktiske lommer, der passer til alle mobiler. Denne tights er et must-have i enhver garderobe. Tightsen har lommer på begge sider, som gør det nemt at tage de vigtigste ting med til træningen. Stoffet transporterer fugt og ser godt ud på alle størrelser og kropstyper. Fås også i farverne mørkeblå, lyseblå, lilla og mørkegrå.

Kompresionstights med lomme til mobil

Kompresionstights med lomme

Ønsker du en kompresionstights med højt liv og en lomme til at lægge mobilen i, er Ella kompresionstights perfekt til dig. Denne tights har god hold-in effekt og glider ikke ned under træning. Dette gør, at den egner sig godt til løb, CrossFit og styrketræning. Den har en Lomme på indersiden af linningen, der passer til en mobiltelefon, kort, nøgler og AirPods.

Lomme på ryggen

En anden tights med lomme til mobil, som er utrolig praktisk, er Rib Panel Tights:

Det, der gør denne tights til en favorit, er, at den har en praktisk og stor lomme, der giver god plads til mobilen. Dette betragtes som en god tights, der kan bruges til alle slags træning, men især er det en god løbetights med lomme.

Treningstights med lomme

Endurance Pocket Leggings er perfekt til enhver træningsform, alt fra lav til høj intensitet. Tightsen er ikke gennemsigtig. Dette gør den perfekt til løb, fitness, yoga, CrossFit eller bare en tur til supermarkedet. Du bestemmer! Hvis du leder efter en alsidig tights med lommer, er denne tights perfekt til dig. Tightsens design er med til at forme og fremhæve de feminine kurver, samtidig med at den har højt liv, lommer og en bred linning, der giver god hold-in effekt. Man kan ikke gøre andet end at elske den! Fås også med en matchende overdel.

Sort tights med lomme Blå tights med lomme

Treningstights med to lommer

En anden supergod treningstights med lomme er vores Suave Tights:

Denne superbløde og dejlige treningstights kommer med to lommer til mobiltelefonen. Den har højt liv, giver god bevægelsesfrihed og egner sig fremragende til styrketræning, yoga eller løb. Med andre ord, dette er en af de mest alsidige tights med lomme, man kan få fat i denne sæson!

Bukse med lomme på siden

Hvis du ønsker en træningsbuks med lomme på siden, kan vi anbefale vores Fit Jogger:

Dette er måske den mest praktiske og alsidige fritidsbuks, man kan få fat i. Den er luftig, let og giver god bevægelsesfrihed. Derudover har den to store praktiske lommer, der giver god plads. Buksen har højt liv og er meget elastisk. Denne buks med lomme på siden er designet til at give den bedste komfort til aktive kvinder på farten.

Tilbage til blog